OVER ONS

HINDIVIBE, DE HINDI COMMUNITY WEBSITE VOOR JONG EN OUD!

HINDIVIBE is sinds mei 2016 dé complete Hindi community website van Nederland. Ons doel is om ondernemingen en organisaties onder te brengen op onze website. HINDIVIBE heeft een uitgebreide bedrijfs/ondernemingen bestand. Hierdoor is het mogelijk om snel alle relevante informatie te vinden die u nodig heeft.

Wij informeren de Surinaamse Indiase en Pakistaanse gemeenschap van aankomende evenementen en ondernemingen door heel Nederland. HINDIVIBE houdt u op de hoogte van alle evenementen en shows. Deze kunt u terugvinden in onze uitgaansagenda waarbij de mogelijkheid bestaat om naderhand de snapshots te bekijken op onze website. De snapshots zijn gemaakt door HINDIVIBE fotografie. Ook voor uw eigen feest, verjaardag, moeran of een viering kunt u bij ons terecht. Promotie van HINDIVIBE vindt op tal van evenementen en feesten plaats.

Mede door naamsbekendheid  van HINDIVIBE en door alle deelnemende ondernemingen hebben wij in april 2018 de HINDIVIBE PROMOGUIDE blad uitgegeven. Dit blad is speciaal gericht op de Surinaamse, Indiase en Pakistaanse gemeenschap. Met de HINDIVIBE PROMOGUIDE blad willen wij nóg meer publiek bereiken in  Nederland.

In de HINDIVIBE PROMOGUIDE blad kunnen bedrijven en ondernemingen adverteren tegen zéér scherpe prijzen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw product, event, onderneming of activiteit bekend te maken. De HINDIVIBE PROMOGUIDE blad is bij de bekende adressen gratis te verkrijgen. Door een advertentie in de HINDIVIBE PROMOGUIDE is uw bedrijf/onderneming gegarandeerd van promotie door heel Nederland. Tevens geldt dit ook voor adverteren op de homepage van de HINDIVIBE website.!

Service, kwaliteit en flexibiliteit zijn onze doelstellingen voor de Hindi Community.

HINDIVIBE DEN HAAG